Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας Λευκωσίας & Βυσσινί Αμαζόνες

Ο Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας Λευκωσίας, όπως ήδη γνωρίζετε, είναι αδελφοποιημένος με τον Γυναικείο Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ Λαρισας και κατ’ επέκταση με το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου της. Μέσα στα πλαίσια λοιπόν της συνεργασίας μας, έχουμε ανοικτή πρόσκληση από τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Αελ Λάρισας. Για όλες τις φοιτήτριες που έχουν περάσει στο Πανεπιστήμιο της Λάρισας και θέλουν να παίξουν …

8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ.

Σε μια αξέχαστη βραδιά στο Sport Club Maracana του Γεώργιου Πλίτση γιορτάσαμε τα 8 χρόνια παρουσιάς του συνδέσμου μας κοντά στην ΑΕΛ.Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Ομίλου Γυναικών Ομόνοιας Λευκωσίας όπου η πρόεδρος Κ.Ελένη Κουτσίδου πρόσφερε έναν πίνακα ντεκουπάζ συνεχίζοντας το υπέροχο ταξίδι που ξεκίνησε ένα χρόνο πριν.Η πρόεδρος του συνδέσμου μας Κ.Μαρία Τσακνάκη τόνισε πως η φιλία των δυο …

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

8 χρόνια μαζί και συνεχίζουμε…. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ να γιορτάσει μαζί μας τα 8 χρόνια παρουσίας του συνδέσμου μας κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα. Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή,16 Ιουνίου 2017,στις 9:30 το βράδυ στο Sport Club Maracana του Γεώργιου Πλίτση,με μπάρμπεκιου προσφορά των χορηγών μας και με δικό σας κόστος μόνο την κατανάλωση ποτών-αναψυκτικών. Κοντά …

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται τα μέλη του συνδέσμου την Κυριακή,11-06-2017 και ώρα 7:οο μ.μ στο VERSUS CAFE,στη Πανός 6,σε γενική συνέλευση με θέματα: 1.Απολογισμός χρονιάς. 2.Υποψηφιότητες και ανάδειξη αντιπροέδρου στο Δ.Σ. 3.Εισητήρια διαρκείας 2017-2018 4.Οργάνωση εκδήλωσης για τα 8χρονα γεννέθλια του συνδέσμου. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. Με εκτίμηση, η πρόεδρος του συνδέσμου,Μαρία Τσακνάκη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη του συνδέσμου μας οτι πριν τον αγώνα με την Ξάνθη θα γίνει σύναντηση στο μεζεδοπωλείο «ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ» στις 15:00.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη του συνδέσμου μας οτι πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης θα γίνει συνάντηση στο μεζεδοπωλείο «ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ» στις 14:00.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη του συνδέσμου μας οτι πριν τον αγώνα με τα Γιάννενα θα γίνει συνάντηση στο μεζεδοπωλείο «ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ» στις 12:00.

Στον απόηχο μιας πολύ ζεστής ΑΕΛικής εκδήλωσης.

Σε μια ζεστή «βυσσινί» ατμόσφαιρα,πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στον αγαπημένο μας  «ΛΟΥΚΟΥΛΟ» η καθιερωμένη κοπή της πίτας του συνδέσμου μας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν: 1.Ο Στέφανος Πράσινος,την τιμητική πλακέτα παρέδωσαν οι συνοπαδοί του «Monsters» κ.κ.Χρήστος Μέρας και Βασίλης Κισκίνης. 2.Ο Γεννάδιος Ξενοδόχωβ,το έπαθλο παρέδωσε ο Γιάννης Πλίτσης. 3.Ο Ματθαίος Μαρουκάκης,το έπαθλο παρέδωσε ο Γιάννης  Βαλάθρας. 4.Η γυναικεία ομάδα …

Ενημερώνουμε τα μέλη του συνδέσμου μας οτι πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα γίνει συνάντηση στο μεζεδοπωλείο «ΛΟΥΚΟΥΛΛΟΣ» στις 15:30.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη του συνδέσμου μας οτι πριν τον αγώνα με τον Πλατανιά θα γίνει η καθιερωμένη συνάντησή μας στο μεζεδοπωλείο «ΛΟΥΚΟΥΛΛΟΣ»,στις 13:30.